Industriservice & reparationer

Industriservice och reparationer sedan 1992

Tack vare vår erfarna personal, vårt stora kontaktnät för kunna få fram reservdelar, våra två välutrustade servicebussar och vår verksamhetsanpassade verkstad klarar vi av att lösa många av våra kunders problem och optimera deras produktion. 

Är du i behov av industriservice och reparation? Kontakta oss så hjälper vi dig. 

Vi har komponenterna som krävs

Det var inom industriservice och reparationer som B. Skärås Svets och Mekaniska en gång startade. Inom detta område besitter vi lång och gedigen erfarenhet och genom åren som gått har vi samlat på oss stor kunskap vilket krävs för att en anläggning ska kunna ha maximal produktion. Än idag är det inom detta arbetsområde som vi har några av våra större projekt.

Underhåll för maximal produktion

Genom punktinsatser och återkommande service- och reparationsuppdrag är vi med och säkerställer en fungerande verksamhet och produktion för våra kunder. Arbetet vi utför skiljer sig mycket från projekt till projekt och vi anpassar tillvägagångssättet utifrån era förutsättningar. Allt för en fungerande industri.

Flexibla lösningar oavsett behov

På B. Skärås Svets och Mekaniska AB arbetar vi med företagskunder och uppdrag av varierande storlek. Bland våra större kunder återfinns exempelvis Lantz Järn & Metall och NCC. Tack vare flexibilitet, kompetens och gedigen erfarenhet anpassar vi vårt arbete efter kundens produktionsproblem. För oss är ingen utmaning för liten eller stor.

Välj en etablerad och kvalitetssäkrad leverantör till era Industriservice & reparationer.

Närhet till kund och korta beslutsvägar är två av våra främsta styrkor. Har du några frågor eller funderingar är du varmt välkommen att ta kontakt med oss.