Montage & Minikranar

Vi har utrustningen som krävs för att leverera snabb & smidig service

Under senare år har vi köpt in två stycken minikranar för att kunna leverera en bättre och snabbare service mot våra kunder – en Jekko SPX650 och en BGlift M250. Kranarna gör det möjligt att åta oss mer omfattande arbeten i svåråtkomliga utrymmen och ta ansvar för en större del av projekten. Med våra minikranar klarar vi av att lyfta upp till 5 ton med en räckvidd på 23 meter. Vi har även erfarna kranförare som gör det möjligt för kunden att bara hyra krantjänster.

För optimal industri- & anläggningsservice

En stor del av vår verksamhet är industri- och anläggningsservice där arbetet ofta kräver att vi måste lyfta inomhus. Många gånger är det då svårt att komma åt och lyfta med en mobilkran. Med hjälp av våra smidiga minikranar kan vi hjälpa till och erbjuda snabbare och bättre service, även vid tyngre arbeten. 

Till vår Jekko SPX650 har vi även en balkgrip med rotator som gör att vi klarar av att montera tyngre balkar. Ett av våra större projekt under 2021 var att montera traversbalkar i ett utrymme där man inte kom åt att lyfta med mobilkran. Där kom våra minikranar perfekt till användning och arbetet gick smidigt och båda parter blev mycket nöjda med slutresultatet.

Uthyrning av minikranar

Hos oss är det även möjligt att hyra själva lyfttjänsten. Många gånger när man ska lyfta större och tyngre grejer kan det vara svårt att komma åt med en mobilkran. I dessa fall är våra smidiga minikranar optimala. Med kranarna klarar vi av att lyfta upp till 5 ton med en räckvidd upp till 23,5 meter. Vi har även erfarna kranförare som gör det möjligt för dig som kund att bara hyra krantjänster.

Kontakta oss, så hjälper vi dig.

Specifikationer Jekko SPX650

Maximal lyftvikt: 5000 kg

Maximal lyfthöjd: 23,5 meter

Mått på kranen (H x W x L): 2020 x 980 x 4460 mm

Specifikationer BGlift M250

Maximal lyftvikt: 2500kg

Maximal räckvidd: 16 meter

Mått på kranen (H x W x L): 1760 x 780 x 3240 mm

Välj en etablerad och kvalitetssäkrad leverantör till era montage & minikranar.

Närhet till kund och korta beslutsvägar är två av våra främsta styrkor. Har du några frågor eller funderingar är du varmt välkommen att ta kontakt med oss.