Legotillverkning & legoskärning

Legotillverkning med hög precision, levererad i rätt tid.

På B. Skärås Svets och Mekaniska AB har vi lång erfarenhet av legotillverkning och legoskärning. När du anlitar oss för legotillverkning kan du känna dig trygg i att vi håller leveranstiden och att slutprodukten blir som du önskar, i såväl utseende som kvalitet. Här är det vår kunskap som står i fokus och med hjälp av tillförlitliga samarbetspartners samt en egen gas/plasma skärmaskin kan vi producera små serier med kort leveranstid.

Legotillverkning i vanligt Stål

I vår mekaniska verkstad i Västerås har vi en stor och välutrustad maskinpark där vi tillverkar legodetaljer i vanligt stål efter våra kunders önskemål. Här är det ofta själva lösningen och den ihopmonterade produkten vi står för, medan vi med hjälp av våra tillförlitliga samarbetspartners klarar av att leverera en bra slutprodukt. Legoskärning står vi själva för där vi klarar av att bearbeta material i storlekar upp till 150 mm tjock. Svarvning och fräsning är tjänster som våra samarbetspartners står för.

Flexibla lösningar för ditt företag

När du anlitar oss för legotillverkning är det din verksamhet som styr produktionen. Vare sig du söker kvalificerad legotillverkning av maskindelar för industrin, valsar eller prototyper så kan vi tillgodose dina behov. Flexibilitet är vår styrka och vi garanterar legotillverkning med snabbhet och hög leveranssäkerhet.

Välj en etablerad och kvalitetssäkrad leverantör till era Legotillverkning & legoskärning.

Närhet till kund och korta beslutsvägar är två av våra främsta styrkor. Har du några frågor eller funderingar är du varmt välkommen att ta kontakt med oss.